Čokoládová fontána - 5 pater - 6 kg Profesionální produkty od Royal Catering se dlouhodobě osvědčují jako cenná výbava pro cateringové firmy, restaurace a hotely – zvláště pak v rámci organizace svateb, narozenin, banketů a jiných oslav a společenských událostí. Dvojvrstvá čokoládová fontána se využívá pro výrobu fondue z teplé tekuté čokolády nebo jiných přísad (např. roztaveného sýra, karamelu, omáček, sirupu nebo kečupu). Vaši pochutinu můžete osladit dalšími produkty dle Vaší volby, např. ovocem, sušenkami, palačinkami, vaflemi, koblihami, zmrzlinou nebo našlehanou pěnou. Pro různé fondue (čokoláda, roztavené sýry, karamel, omáčky, sirup nebo kečup) Efektivní topné těleso o výkonu 250 wattů pro rychlé rozehřátí Velká kapacita - až 6 kg surovin Snadné čištění - rychlá demontáž a odolná ušlechtilá ocel Pohodlná příprava - stabilní konstrukce a kompaktní rozměry Vysoká bezpečnost provozu - systém proti přehřátí zařízení.